Praktijkinformatie

Soodabeh (of Sudi) Sohrabi, Mondhygiënist, Praktijkhouder
Na mijn immigratie naar Nederland vanuit mijn geboorteland, Iran, en na het volgen van een jaar intensieve cursus voor Nederlandse taal ben ik begonnen met de opleiding mondhygiëne.
Ik ben in 2003 afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarna ben ik begonnen met fulltime werken in verschillende algemene tandartsgroepspraktijken en daarnaast heb ik ook 10 jaar bij de praktijk voor parodontologie en implantologie in Nijmegen gewerkt. In deze specialisatiepraktijk waar patiënten voor tandvleesproblemen worden behandeld heb ik mij het vak eigen gemaakt.
Sinds 2012 werk ik ook in de mondhygiënepraktijk Heesch en in 2015 is mijn droom uit gekomen om mijn eigen praktijk te hebben. Ik heb dus de mondhygiënepraktijk Heesch overgenomen van Ivan van Hoorn. In 2016 ben ik met de praktijk verhuisd naar de nieuwe locatie in Heesch.
Wat mij als mondhygiënist kenmerkt is mijn persoonlijke benadering en mijn drive om te streven naar kwaliteit. Mijn kracht ligt in het motiveren van mensen. Met veel rust, enthousiasme, & plezier begeleid ik u op het traject naar een gezondere mond.
Ik ben lid van de Nederlandse vereniging van Mondhygiënisten en ik sta ingeschreven in het “Kwaliteitsregister voor mondhygiënisten”. Wat betekent dat ik voldoende aan bij- en nascholing doe om mijn deskundigheid en kwaliteit hoog te houden. Zie ook: www.kwaliteitregistermondhygienisten.nl

10
STO_7678-A

Siyar Omari, afgestudeerd sinds juli 2018 afgestudeerd als Mondhygiënist, aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Ik heb tijdens mijn opleiding bij verschillende praktijken ervaring opgedaan met diverse doelgroepen. Hierdoor had ik de kans om in mijn laatste studiejaar, stage te lopen in het Radboudumc op de afdeling MondKaak en Aangezichtschirurgie. Door deze stage heb ik mijn kennis verbreed en ben ik mij gaan ontwikkelen en verdiepen in slijmvliesafwijkingen. Wat mij aantrok hierin is dat het een uitdaging is om onderscheid te maken in de vorm van de afwijking aan de slijmvliezen, het op tijd te constateren en de juiste diagnose te stellen. Ik vind het belangrijk dat ik mijn patiënten bewust kan maken van het effect van de mondgezondheid. De mond is een integraal deel van het lichaam. Dit houdt in dat als de mond ongezond is, dit direct invloed heeft op de algemene gezondheid. Voor mij geld dat de wens van de patiënt voorop staat. Ik bied daarom voor elke patiënt een behandeling op maat aan. Het gene wat mij motiveert voor dit beroep is de interactie en de glimlach van de patiënt aan het einde van de behandeling.

Ook ik ben lid van de Nederlandse vereniging van Mondhygiënisten en ik sta ingeschreven in het ''Kwaliteitsregister voor mondhygiënisten''. Hierdoor blijf ik mij ontwikkelen en krijg ik elke keer bij- en nascholingen om mijn deskundigheid en kwaliteit hoog te houden.