Praktijkinformatie

Soodabeh (of Sudi) Sohrabi, Mondhygiënist, Praktijkhouder
Na mijn immigratie naar Nederland vanuit mijn geboorteland, Iran, en na het volgen van een jaar intensieve cursus voor Nederlandse taal ben ik begonnen met de opleiding mondhygiëne.
Ik ben in 2003 afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarna ben ik begonnen met fulltime werken in verschillende algemene tandartsgroepspraktijken en daarnaast heb ik ook 10 jaar bij de praktijk voor parodontologie en implantologie in Nijmegen gewerkt. In deze specialisatiepraktijk waar patiënten voor tandvleesproblemen worden behandeld heb ik mij het vak eigen gemaakt.
Sinds 2012 werk ik ook in de mondhygiënepraktijk Heesch en in 2015 is mijn droom uit gekomen om mijn eigen praktijk te hebben. Ik heb dus de mondhygiënepraktijk Heesch overgenomen van Ivan van Hoorn. In 2016 ben ik met de praktijk verhuisd naar de nieuwe locatie in Heesch.
Wat mij als mondhygiënist kenmerkt is mijn persoonlijke benadering en mijn drive om te streven naar kwaliteit. Mijn kracht ligt in het motiveren van mensen. Met veel rust, enthousiasme, & plezier begeleid ik u op het traject naar een gezondere mond.
Ik ben lid van de Nederlandse vereniging van Mondhygiënisten en ik sta ingeschreven in het “Kwaliteitsregister voor mondhygiënisten”. Wat betekent dat ik voldoende aan bij- en nascholing doe om mijn deskundigheid en kwaliteit hoog te houden. Zie ook: www.kwaliteitregistermondhygienisten.nl

10